Over mij

Ik ben Pascalle Herfst en ben 41 jaar. Samen met mijn 2 zoons woon ik in Almere.

Jarenlang heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg en hulpverlening.
Het voelde als mijn roeping en passie om met een kwetsbare groep mensen te werken. Hen te ondersteunen en begeleiden waar nodig, maar ook om juist te kijken naar hun kwaliteiten en mogelijkheden.

Masseren zat altijd al in mijn vingers en vond ik leuk om mee bezig te zijn, alleen was het nooit de juiste tijd om er daadwerkelijk meer mee te doen.
Totdat in 2016 mijn leven op zijn kop kwam te staan toen mijn partner na een zeer kort ziekbed overleed. Samen met onze jongens bleef ik achter. Mijn baan heb ik opgezegd om thuis weer een nieuwe, veilige en vertrouwde basis te leggen voor onze jongens en mijzelf.
Na 2 jaar begon het toch weer te kriebelen om iets te gaan doen en voelde ik dat het masseren steeds meer op de voorgrond kwam. Nu voelde het wel als de juiste tijd om dit verder uit te bouwen.
In 2018 heb ik de opleiding integrale holistische massage gevolgd en daarna aangevuld met andere massagecursussen; haptische massage, stoelmassage en hoofdpijnmassage.

Momenteel ben ik bezig met de studie counseling bij rouwverwerking en wil ik dit in de nabije toekomst gaan combineren met massage. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik wat voor impact verlies en rouw ook op het lichaam kunnen hebben en hoop ik met de massage bij te kunnen dragen aan het rouwproces.
Hierover volgt binnenkort meer…

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.